jump to navigation

Salute in Nomini Demiurgi Saturni !

collage15.jpgS:.I:.N:.D:.S:. !

I:.G:.M:.A:.A:.U:.S:.I:.R:.M:.O:. !

Acest blog intentionez sa fie o privire analitica aruncata asupra fenomenului ocult al societatii actuale. Desi poate parea neobisnuit, interesul pentru apartenente mai mult sau mai putin discrete este la fel de puternic ca si in trecut, cu toate noile idei impuse de societatea actuala.

Ce isi doresc sa transmita acesti oameni, care se numesc ei insisi “Emisari ai Luminii” ? Ce intentioneaza sa ofere ca si Cunoastere unei societati materialiste si individualiste si in ce mod reusesc sa-si continue nestingheriti supravietuirea, chiar si dupa nenumarate momente cand mentalitati pur “profane” au obligat lojile sa intre in adormire ? Intrebari pe care oamenii de rand si le pun deseori si pentru care poate nu au cadrul sau cunostintele necesare pentru a le elucida …

Desi tendinta societatilor masonice (si mai rar a celor paramasonice) este aceea de a se prezenta lumii iesind din tenebrele templelor in care atata timp si-au pastrat apartenentele secrete, lumea profana ramane reticenta …. peste actuala situatie se simte planand o tensiune generata de slaba cunoastere a fenomenului si de indelunga hranire cu idei gen “Teoria Complotului” …

Cu toate acestea nu este scopul lor de a face prozeliti. Nicidecum. Acolo unde sunt multi curiosi nu se poate vorbi de cercuri secrete cu vreo importanta specifica … Ordinele masonice si paramasonice supravietuiesc tocmai datorita secretelor lor si a numarului restrans de membri, si aceasta este intreaga frumusete. Totusi o minima cunoastere a fenomenului ar putea schimba atitudinea reticenta a societatii profane.

Sper ca blogul acesta sa fie ceva binevenit si sa ofere si subiecte mai interesante decat cele de care avem parte zi de zi.

Am zis.

Erh:.

Merciless Love !gotos2.jpg

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a comment